Cart0 Item(s)Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Afghanistan
Albania
Algeria
American Samoa
Andorra
Angola
Anguilla
Antarctica
Antigua and Barbuda
Argentina
Armenia
Aruba
Australia
Austria
Azerbaijan
Bahamas
Bahrain
Bangladesh
Barbados
Belarus
Belgium
Belize
Benin
Bermuda
Bhutan
Bolivia
Bosnia and Herzegovina
Botswana
Bouvet Island
Brazil
British Indian Ocean Territory
British Virgin Islands
Brunei
Bulgaria
Burkina Faso
Burundi
Cambodia
Cameroon
Canada
Cape Verde
Cayman Islands
Central African Republic
Chad
Chile
China
Christmas Island
Cocos (Keeling) Islands
Colombia
Comoros
Congo - Brazzaville
Congo - Kinshasa
Cook Islands
Costa Rica
Croatia
Cuba
Cyprus
Czech Republic
Côte d’Ivoire
Denmark
Djibouti
Dominica
Dominican Republic
Ecuador
Egypt
El Salvador
Equatorial Guinea
Eritrea
Estonia
Ethiopia
Falkland Islands
Faroe Islands
Fiji
Finland
France
French Guiana
French Polynesia
French Southern Territories
Gabon
Gambia
Georgia
Germany
Ghana
Gibraltar
Greece
Greenland
Grenada
Guadeloupe
Guam
Guatemala
Guernsey
Guinea
Guinea-Bissau
Guyana
Haiti
Heard Island and McDonald Islands
Honduras
Hong Kong SAR China
Hungary
Iceland
India
Indonesia
Iran
Iraq
Ireland
Isle of Man
Israel
Italy
Jamaica
Japan
Jersey
Jordan
Kazakhstan
Kenya
Kiribati
Kuwait
Kyrgyzstan
Laos
Latvia
Lebanon
Lesotho
Liberia
Libya
Liechtenstein
Lithuania
Luxembourg
Macau SAR China
Macedonia
Madagascar
Malawi
Malaysia
Maldives
Mali
Malta
Marshall Islands
Martinique
Mauritania
Mauritius
Mayotte
Mexico
Micronesia
Moldova
Monaco
Mongolia
Montenegro
Montserrat
Morocco
Mozambique
Myanmar (Burma)
Namibia
Nauru
Nepal
Netherlands
Netherlands Antilles
New Caledonia
New Zealand
Nicaragua
Niger
Nigeria
Niue
Norfolk Island
North Korea
Northern Mariana Islands
Norway
Oman
Pakistan
Palau
Palestinian Territories
Panama
Papua New Guinea
Paraguay
Peru
Philippines
Pitcairn Islands
Poland
Portugal
Puerto Rico
Qatar
Romania
Russia
Rwanda
Réunion
Saint Barthélemy
Saint Helena
Saint Kitts and Nevis
Saint Lucia
Saint Martin
Saint Pierre and Miquelon
Saint Vincent and the Grenadines
Samoa
San Marino
Saudi Arabia
Senegal
Serbia
Seychelles
Sierra Leone
Singapore
Slovakia
Slovenia
Solomon Islands
Somalia
South Africa
South Georgia and the South Sandwich Islands
South Korea
Spain
Sri Lanka
Sudan
Suriname
Svalbard and Jan Mayen
Swaziland
Sweden
Switzerland
Syria
São Tomé and Príncipe
Taiwan
Tajikistan
Tanzania
Thailand
Timor-Leste
Togo
Tokelau
Tonga
Trinidad and Tobago
Tunisia
Turkey
Turkmenistan
Turks and Caicos Islands
Tuvalu
U.S. Minor Outlying Islands
U.S. Virgin Islands
Uganda
Ukraine
United Arab Emirates
United Kingdom
United States
Uruguay
Uzbekistan
Vanuatu
Vatican City
Venezuela
Vietnam
Wallis and Futuna
Western Sahara
Yemen
Zambia
Zimbabwe
Åland Islands

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Πολιτικη προστασιας δεδομενων προσωπικου χαρακτηρα

Στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου επεξεργασίας

Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η εταιρεία μας, "Peace & Chaos", (https://peaceandchaos.com/), Δερβενίων 30, 14451 Μεταμόρφωση. . Για οποιαδήποτε πληροφορία, αίτημα ή απορία σας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά στα γραφεία μας, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση "info@peace&chaos.gr" καθώς και στο τηλέφωνο 211 4089197 . Οι ώρες λειτουργίας του γραφείου μας είναι Δευτέρα έως Παρασκευή από (10:00) έως (16:00).

Επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

Η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας συνιστά υψηλή προτεραιότητα για εμάς. Για τον λόγο αυτό, λαμβάνουμε τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να προστατεύουμε τα δεδομένα σας έτσι ώστε να αποτρέπουμε την απώλειά τους και την κακή χρήση τους από τρίτους. Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας για τους εξής σκοπούς:

Σύναψη και εκτέλεση συμβάσεων

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την σύναψη και την εκτέλεση των μεταξύ μας συμβάσεων. Επίσης, στον ιστότοπό μας σάς δίνουμε τη δυνατότητα να εγγραφείτε παρέχοντας προσωπικά δεδομένα. Η εγγραφή πραγματοποιείται για την σύναψη ή εκτέλεση σύμβασης ή τη διενέργεια δραστηριοτήτων κατά το προσυμβατικό στάδιο.

Εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι πληροφορίες που παρέχετε θα αποθηκεύονται. Τα δεδομένα που συλλέγονται σχετικά με τα ανωτέρω θα διαγράφονται από εμάς αφότου ολοκληρωθεί η εν λόγω συζήτηση και αφότου επιλυθεί οριστικά το εν λόγω ζήτημα.

Παροχή ενημερωτικών δελτίων

Εφόσον μας δώσετε την συγκατάθεσή σας, σας αποστέλουμε προσφορές και ενημερώσεις στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας παρέχετε.

Τέλος, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα σε περίπτωση υποχρέωσης, που επιβάλλεται εκ του νόμου, όπως για παράδειγμα για τη συμμόρφωση με φορολογικές υποχρεώσεις.

Διάρκεια αποθήκευσης

Τηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκτέλεση των μεταξύ μας συμβάσεων και την απόδειξη των νομίμων υποχρεώσεων και δικαιωμάτων μας. Επίσης, εφόσον μας δώσετε την συγκατάθεσή σας να σας αποστέλλουμε ενημερωτικά δελτία τηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα εξυπηρετούνται οι σκοποί της επεξεργασίας, για τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε, για την ενημέρωσή σας σχετικά με τις υπηρεσίες, τις προσφορές και τα νέα μας καθώς και για γενικότερους σκοπούς εμπορικής προώθησης και ενημέρωσης.

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης στο Site, να καταλάβουμε τι αλληλεπίδραση έχετε με αυτό και, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, για να έχουμε την δυνατότητα να σας παρουσιάσουμε διαφημιστικό υλικό σχετικό με τις επιλογές περιήγησής σας. Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες σχετικά με τα Cookies για να καταλάβετε σε βάθος τον σκοπό χρήσης τους και άλλες πληροφορίες σχετικά με αυτά.

Τι είναι το cookie;

Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου το οποίο ένα website αποθηκεύει στον υπολογιστή,το τηλέφωνο ή κάποια άλλη συσκευή , και περιέχει πληροφορίες σχετικές με την περιήγησή σας στο website. Τα cookies είναι απαραίτητα για να διευκολυνθεί η λειτουργία του browser και για να γίνει το περιβάλλον περιήγησης πιο φιλικό προς τον χρήστη,σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν βλάβη στον υπολογιστή σας.

Ενώ σε αυτή την Πολιτική Απορρήτου χρησιμοποιείται ο όρος “Cookies” , καθώς είναι η κύρια μέθοδος αποθήκευσης πληροφοριών που χρησιμοποιείται από το website, o χώρος “Local Storage” του browser χρησιμοποιείται για τους ίδιους ακριβώς σκοπούς με τα Cookies. Όλες οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο έχουν εφαρμογή και στο “Local Storage”.

Για ποιο λόγο χρησιμοποιούμε cookies στο παρόν Website;

Τα cookies έχουν καίριο ρόλο στην λειτουργία του Website. Ο κύριος λόγος χρήσης του είναι η βελτίωση της εμπειρία περιήγησης των χρηστών του Site. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούνται ώστε να αποθηκεύονται οι επιλογές περιήγησης (γλώσσα,χώρα ,κτλ) κατα τη διάρκεια σύνδεσής και για μελλοντικές επισκέψεις. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται από τα cookies μας βοηθούν να βελτιστοποιήσουμε την λειτουργία του site προυπολογίζοντας τον όγκο επισκεψιμότητας και τα μοτίβα συμπεριφοράς των χρηστών, την συμβατότητα του Site με τα ατομικά ενδιαφέροντα των χρηστών, τις αναζητήσεις τους σε αυτό, κτλ. Κατά περίσταση, και σε περίπτωση που έχουμε λάβει προκαταβολικά την συναίνεσή σας, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε Cookies, tags και παρόμοιες εφαρμογές για να αποκτήσουμε πληροφορίες που θα μας επιτρέψουν να σας προβάλλουμε διαφημιστικό περιεχόμενο, είτε από το SIte μας είτε από το site συνεργατών μας είτε από οποιοδήποτε άλλο μέσο, βασιζόμενοι στη ανάλυση των συνηθειών περιήγησής σας.

Για ποιο λόγο ΔΕΝ χρησιμοποιούμε cookies στο παρόν Website;

Δεν αποθηκεύουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, όπως η διεύθυνση κατοικίας σας, ο αριθμός του διαβατηρίου σας, ο αριθμός των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών σας κλτ στα Cookies που χρησιμοποιούμε.

Ποιός έχει πρόσβαση/αναλύει τις πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies;

Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies είναι προσβάσιμες αποκλειστικά από την εταιρία μας, εκτός από εκείνα που επισημαίνονται ως "cookies τρίτων συνεργατών", τα οποία χρησιμοποιούνται και διαχειρίζονται από συνεργαζόμενους οργανισμούς , για την παροχή υπηρεσιών που έχουν ζητηθεί από την εταιρία μας με σκοπό να βελτιώσουν τις υπηρεσίες μας και την εμπειρία του χρήστη κατά την περιήγηση στο website. Οι κύριες υπηρεσίες για τις οποίες χρησιμοποιούνται τα "cookies τρίτων συνεργατών" είναι για την απόκτηση στατιστικών δεδομένων και για την διασφάλιση των χρηματικών συναλλαγών.

Πως μπορώ να αποφύγω την χρήση των Cookies στο site;

Εφόσον προτιμάτε να αποφύγετε την χρήση των cookies σε αυτό το site, έχοντας λάβει υπόψη τους παραπάνω περιορισμούς, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την χρήση των cookies στο browser με τον οποίο περιηγείστε και στη συνέχεια να διαγράψετε τα Cookies που έχουν αποθηκευτεί στο browser σας και σχετίζονται με το site μας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιλογή για περιορισμό των cookies οποιαδήποτε στιγμή.

Πως μπορώ να απενεργοποιήσω και να εμποδίσω την μελλοντική χρήση των Cookies;

Μπορείτε να περιορίσετε, μπλοκάρετε και να διαγράψετε τα Cookies οποιάδηποτε αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του browser περιήγησης ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω. Ενώ οι ρυθμίσεις είναι διαφορετικές για κάθε browser, τα Cookies συνήθως παραμετροποιούνται από τα menu "Επιλογές" , "Ρυθμίσεις" ή "Εργαλεία". Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραμετροποίηση των cookies στον browser σας δείτε το Menu "Βοήθεια".

Ποιά συγκεκριμένα Cookies χρησιμοποιούνται στο Site και για πιο σκοπό;

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται τα Cookies , tags και παρόμοιες υλοποιήσεις που χρησιμοποιούνται στο παρόν site, οι πληροφορίες για το σκοπό που εξυπηρετούν, η διάρκεια χρήσης τους και ο διαχειριστής των cookies ( ιδιόκτητα και συνεργαζόμενων τρίτων) για κάθε ένα από αυτά.

CookiesΣκοπός ΧρήσηςΔιάρκειαΔιαχείριση
_ga

Χρησιμοποιούμε τα Google Analytics για να αποκτήσουμε τις πληροφορίες πρόσβασης των χρηστών στο site . Το cookie χρησιμοποιείται από την Google για να διακρίνει τους μοναδικούς χρήστες και να βελτιώσει την απόδοση του Site

Κάποια από τα δεδομένα που αποθηκεύονται είναι: ο αριθμός των επισκέψεων των χρηστών στο site, η διάρκεια κάθε επίσκεψης, η σελίδα από την οποία οι χρήστες είχαν πρόσβαση στο site, η μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποίησαν οι χρήστες για να συνδεθούν στο site ή το link που επέλεξαν, η γεωγραφική τοποθεσία από την οποία συνδέθηκαν στο site κλπ

Η παραμετροποίηση των cookies αυτών είναι προκαθορισμένη από την Google και οι πληροφορίες που παράγονται από το cookie σχετικά με την χρήση του website θα αποσταλούν και θα αποθηκευτούν στην Google (Εταιρία με έδρα τις ΗΠΑ) . Για το λόγο αυτό σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου των Google Analytics για περισσότερες πληροφορίες σχετικα με την χρήση των cookies και τη απενεργοποίησή τους. Παρακαλώ έχετε υπόψιν πως δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο και την ακρίβεια αυτού στα website τρίτων εταιριών.

Μόνιμη, 2 έτη Τρίτες Εταιρίες
_gid Χρησιμοποιούμε τα Google Analytics για να αποκτήσουμε πληροφορίες πρόσβασης των χρηστών στο website. Αυτό το cookie χρησιμοποιείται από την Google για να προσδιορίσει εάν ένας χρήστης έχει επισκεφθεί το site 24 μετά την πρώτη του επίσκεψη για να μετρήσει και να βελτιώσει την απόδοση του site. Ανά Συνεδρία, 1 ημέρα Τρίτες Εταιρίες
frontend Χρησιμοποιείται για να μετρήσουμε τον αριθμό επισκέψεων στο site. Ανά Συνεδρία, 1 ημέρα Η Εταιρία μας
frontend_cid Χρησιμοποιείται για να μετρήσουμε τον αριθμό επισκέψεων στο site. Ανά Συνεδρία, 1 ημέρα Η Εταιρία μας
cookielaw Χρησιμοποιείται για την αποθήκευση της αποδοχής της χρήσης cookies από τον χρήστη. Ένα έτος Η Εταιρία μας

Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων σε τρίτους

Για τη λειτουργία και τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού μας, αλλά και για την εκτέλεση των μεταξύ μας συμβάσεων, απασχολούμε διάφορες εταιρείες παροχής υπηρεσιών που λειτουργούν για λογαριασμό μας. Διαβιβάζουμε τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τους αντίστοιχους σκοπούς στους εν λόγω συνεργάτες και, κατά συνέπεια, επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα δεδομένα που παρέχονται αποκλειστικά σύμφωνα με τις δικές μας οδηγίες.

Όσον αφορά την αποστολή των αγαθών, τα δεδομένα διαβιβάζονται σε μεταφορικές εταιρείες. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται στη Ελλάδα μέσω της 

ACS (www.acscourier.net) και στο εξωτερικό μέσω της UPS (www.ups.com)

Όσον αφορά την πληρωμή των παραγγελθέντων αγαθών, τα δεδομένα διαβιβάζονται σε τράπεζα που προσδιορίζεται στην παραγγελία. Εμείς δεν συλλέγουμε ή αποθηκεύουμε πληροφορίες σχετικές με την πληρωμή όπως είναι για παράδειγμα οι αριθμοί πιστωτικών καρτών ή τα στοιχεία λογαριασμών. Η τράπεζα που διαχειρίζεται τις διαδικτυακές πληρωμές μας είναι η Eurobank (https://www.eurobank.gr/el/retail).

Τα δικαιώματά σας

  • Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση ή/και τη συμπλήρωση των προσωπικών σας δεδομένων, ώστε να είναι πλήρη και ακριβή, προσκομίζοντας κάθε απαραίτητο έγγραφο από το οποίο προκύπτει η ανάγκη συμπλήρωσης.
  • Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης σε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία τηρούμε καθώς και τη δυνατότητα να λαμβάνετε αντίγραφα αυτών.
  • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας ή και να αρνηθείτε οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία αυτών.
  • Έχετε δικαίωμα να ανακαλείτε τη συγκατάθεσή σας σχετικά με τη συλλογή των δεδομένων ανά πάσα στιγμή, η οποία ανάκληση θα ισχύει για το μέλλον.
  • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή δεδομένων που σας αφορούν. Θα προχωρήσουμε άμεσα στη διαγραφή των δεδομένων σας εάν υποβάλλετε το σχετικό αίτημα, με την επιφύλαξη της διατήρησής τους για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
  • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρετε τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει, σε άλλη εταιρεία.
  • Επίσης έχετε το δικαίωμα να κάνετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr) εφόσον θεωρείτε ότι προσβάλλεστε εσείς και τα δικαιώματά σας με οποιονδήποτε τρόπο.

Εφόσον επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα δικαιώματα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας χωρίς να υποβάλλεστε σε επιπλέον έξοδα πέραν αυτών που σάς χρεώνει ο πάροχος επικοινωνιών σας για την αποστολή του μηνύματος:

Μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@peace&chaos.gr

Μέσω ταχυδρομείου: Δερβενίων 30, 14451, Μεταμόρφωση

Θα λαμβάνουμε κάθε δυνατό μέτρο για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα σας και θα σας απαντάμε εντός τριάντα (30) ημερών, και μόνο εάν αυτό δεν καταστεί δυνατό, θα σας ενημερώνουμε για την αναγκαία παράταση της ως άνω προθεσμίας, που όμως δεν θα υπερβεί τις εξήντα (60) επιπλέον ημέρες. Η άσκηση των δικαιωμάτων είναι δωρεάν ωστόσο ενδέχεται να υπάρξει χρέωση αποκλειστικά και μόνο στις περιπτώσεις αποδεδειγμένης κατάχρησης αυτής που θα συνεπάγεται επιπλέον διαχειριστικό κόστος για εμάς.

Σύνδεση με ιστότοπους άλλων εταιρειών

Ο ιστότοπός μας περιέχει συνδέσμους προς τους ιστότοπους άλλων εταιρειών. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα μέτρα προστασίας των δεδομένων που λαμβάνουν οι άλλοι ιστότοποι, στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω των συνδέσμων αυτών.

Τροποποιήσεις στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Προκειμένου να διασφαλίζουμε ότι η Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι πάντοτε σύμφωνη με τις ισχύουσες νομοθετικές απαιτήσεις, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να προβαίνουμε σε τροποποιήσεις ανά πάσα στιγμή.

×

Sign up for our newsletter and receive updates on the latest Peace&Chaos collections and offers.

I agree with the terms and conditions

Don't show again